vrijdag 19 juli 2013

On the Rox: Groot succes! Op naar 7 augustus.


Na een succesvolle reeks alcoholvrije party’s in 2012 is On The Rox weer terug in Renesse. En terecht!



Een half uur voordat de deuren van het jongerenfeest On The Rox open gaan, staan er al groepjes jongeren ongeduldig buiten te wachten. Ze maken foto’s bij de spectaculaire On The Rox limousine en voegen zich daarna in de rij voor de rode loper. 





In de theaterzaal van Camping Julianahoeve feestten afgelopen woensdag 17 juli bijna 300 jongeren de hele avond op de beats van DJ Ayron en onder inspirerende kreten van MC Ruvienne.



Klap op de vuurpijl was een optreden van de bekende rapper Keizer. Jongeren die hadden gewonnen in de alcohol quiz, met onder andere de vraag ‘Waarom heb jij een leuke avond zonder alcohol’ mochten Keizer backstage persoonlijk ontmoeten en met hem op de foto.



On The Rox is een ware uitgaansbeleving, met alles er op en er aan. On The Rox organiseert deze zomer weer een tweetal feesten in Renesse. De eerste was op woensdag 17 juli in het theater van Camping Julianahoeve en het tweede feest is op woensdag 7 augustus in het theater van Vakantiepark Schouwen, op de Hoogenboomlaan 28. Naast de vaste deejay Ayron en opzwepende MC Ruvienne, treedt op 7 augustus de bekende rapper Darryl op. 

Kaarten zijn te koop bij de receptie van Camping Julianahoeve en Vakantiepark Schouwen, via jongerenkaartverkopers op Facebook en Twitter en aan de deur op de avond zelf.

Kijk ook op: Facebook.com/OnTheRoxRenesse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten