dinsdag 3 juli 2012

Nieuwe data Jongerenfeesten: 'On the Rox'!

Er zijn weer nieuwe data bekend van een reeks 'On the Rox' feesten!!! 
Namelijk 11, 18 en 25 juli en de laatste op 1 augustus.


On The Rox is een uitgaansavond voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. De rode loper ligt uit en een roze Cadillac staat voor de deur als herkenning. Jongeren kunnen buiten al op de foto om hun avondje uit vast te laten leggen. De security is die avond éxtra aardig en het barpersoneel heeft er zin in. In de drankdispensers hangen flessen Sprite en Fanta, als symbool voor de alcoholvrije avond.

De crew van On The Rox loopt rond om te controleren of jongeren niet stiekem thuis hebben gedronken, maar dit is slechts voor de controle want op de eerste vier feesten bleek dit in geen geval voor te komen. Jongeren houden zich netjes aan de regels. Het enige wat hen bezig houdt is welke muziek er wordt gedraaid, welke artiest er optreedt en of er een foto van ze wordt gemaakt door de party fotograaf. On The Rox is een ware uitgaansbeleving, met alles er op en er aan. De eerste vier edities van ‘On The Rox’ waren een groot succes.

Vanaf woensdag 11 juli organiseert On The Rox elke week een uitgaansavond, speciaal voor jongeren die op vakantie zijn in Renesse.  Uiteraard zijn de jongeren van Schouwen-Duiveland ook welkom, maar de publiciteit richt zich vooral op campings in Renesse.

On The Rox wordt deze zomervakantie georganiseerd in de Bariton, één van de eerste horecagelegenheden van Renesse. Voor de gelegenheid is de Bariton helemaal omgebouwd tot jongerendiscotheek en bekende On The Rox deejays, artiesten en MC Ruvienne zullen optreden! Hou www.facebook.com/OnTheRoxRenesseen de flyer- en postercampagne in de gaten voor het laatste nieuws.

Roxy (19 jaar), één van de organisatoren van de On The Rox feesten: “Alcoholvrije jongerenfeesten werken écht! Ik ben zelf jaren lang naar dit soort feesten geweest en ik leerde al snel dat ik voor een leuke avond geen alcohol nodig had”. Roxy drinkt nu nog steeds niet veel en is er trots op dat ze deze wijze les mag doorgeven aan de al weer wat jongere generatie.

On The Rox wordt in totaal twaalf keer georganiseerd. On The Rox is onderdeel van het crossmediale project Contessa van Renesse. Voor meer informatie www.ContessavanRenesse.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten