donderdag 7 juni 2012

Party on the Rox in de Bariton!

Ook de derde editie van ‘On The Rox’, 1 juni in de Bariton was een groot succes. De kaarten werden verkocht door jongeren in de leeftijdsgroep via Facebook en ouders kunnen kaarten voor hun kinderen kopen bij de C1000 in Renesse.

On The Rox is een uitgaansavond voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. De rode loper ligt uit en een roze Cadillac staat voor de deur als herkenning. Jongeren kunnen buiten al op de foto om hun avondje vast te laten leggen. De security is die avond éxtra aardig en het barpersoneel heeft er zin in. In de drankdispensers hangen flessen Sprite en Fanta, als symbool voor de alcoholvrije avond. De crew van On The Rox loopt rond om te controleren of jongeren niet stiekem thuis hebben ingedronken of drank mee naar binnen hebben genomen, maar dit is slechts voor de controle, want dit bleek in geen geval voor te komen. Jongeren houden zich netjes aan de regels en het enige wat hen bezig houdt is welke muziek er wordt gedraaid, welke artiest er optreedt en of er een foto van ze wordt gemaakt door de party fotograaf. On The Rox is een ware uitgaansbeleving, met alles er op en er aan.

In volle afwachting van YES-R!

Op het podium hangt een groot scherm waarop alle Twitter berichten op verschijnen. De hashtag is #OnTheRoxRenesse.

Roxy (19 jaar), één van de organisatoren van de On The Rox feesten: “Alcoholvrije jongerenfeesten werken écht! Ik ben zelf jaren lang naar dit soort feesten geweest en ik leerde al snel dat ik voor een leuke avond geen alcohol nodig had”. Roxy drinkt nu nog steeds niet veel en is er trots op dat ze deze wijze les mag doorgeven aan de al weer wat jongere generatie.

On The Rox wordt in totaal twaalf keer georganiseerd. 1 Juni was het voor het eerst in de Bariton, één van de eerste horecagelegenheden van Renesse. De Bariton werd helemaal omgebouwd tot jongerendiscotheek en naast de bekende On The Rox deejays en MC, was YES-R ook van de partij! Alle jongeren zijn compleet uit hun dak gegaan en konden niet meer stoppen met dansen!

DANSEN!!!

Hou www.facebook.com/OnTheRoxRenesse en de flyer- en postercampagne in de gaten voor het laatste nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten