woensdag 22 april 2009

Bekendmaking Inspiratieparken op de ANWB Kampeerdagen

Op zaterdag 18 april startten de ANWB Kampeerdagen. Vrijdag hadden we samen met Ilse, Padmini en de andere Inspiratieparken de stands al redelijk ingericht alleen hadden wij ons wat vergist in de grootte van de stand: Er kon nog meer bij!


Dus terug naar Renesse met de personenauto waar de bestelbus vervolgens werd volgeladen met alles wat nog mee moest: Hangmatten, planten, tafels, stoelen, posters etc etc.


De dag erna begon al om 5.30 uur want om 8 uur moesten we op lokatie zijn om de laatste handelingen te treffen. Zo gezegd zo gedaan en om 10 uur waren we klaar om de gasten te ontvangen. Het was nog rustig waardoor er genoeg tijd was om met de andere ondernemers te praten over hun parken en plannen omtret Gastvrij Nederland. Al gauw bleek het een heel enthousiaste groep te zijn en werd het gevoel om Inspiratiepark te mogen zijn steeds beter!


Om 16.00 uur kwam Joep Thönissen, samen met zijn vrouw, om de Inspiratieparken officieel voor te stellen. Vol trots nam Vaakntiepark Schouwen het plaatje in ontvangst wat we in onze ingang mogen bevestigen.
Toen met z'n allen nog wat nagekletst en erna zat de eerste dag er op.


Zondag wilden we wat meer mensen trekken want de rust die we die zaterdag hadden was toch niet echt leuk. Dat vergde dus wat creativiteit. Na uit alle werelden wat elementen te trekken waarmee we een leuke scene gecreërd hadden langs het looppad werd het toch niet drukker. Gelukkig kwam om 12 uur Tika van Tita Tovenaar! Tika gaat komend jaar iedere zaterdag, samen met Kwark, de Tita Toverdisco verzorgen bij ons op Vakantiepark Schouwen. Door haar toedoen op de Kampeerdagen kregen we meer aandacht van de kinderen maar ook de ouders werden aangesproken omdat Tita Tovenaar natuurlijk ook bekend is onder de ouders.De ANWB Kampeerdagen waren zeker geslaagd als je kijkt naar de onderlinge sfeer en de drive die ontstond uit onderlinge gesprekken en verder hopen we ook wat aandacht aan de consument gegeven te hebben over het project Gastvrij Nederland. Het leeft totaal nog niet onder de consument en daarom hopen we door het door dit soort evenementen beter onder de aandacht te gaan krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten